Vandaag open 09:00 - 18:00 Toon week
Advies | Projecten | Interim
06-23431873

Advies | Projecten | Interim

Bosch Human Resource Management verzorgt advies, project- en interim management op het brede terrein van Personeel & Organisatie en Personeelsmanagement. De dienstverlening richt zich op alle aspecten van HRM voor organisaties in de profit en non-profit sector. Tevens is beleids- en projectmatige ondersteuning mogelijk voor landelijke brancheorganisaties en werkgeversorganisaties.

Tot de expertises behoren: tijdelijke aansturing HR team, inrichting HR organisatie en HR beleid, organisatieontwikkeling, werving & selectie, managementontwikkeling, opleidingsbeleid, arbeidsvoorwaarden beleid en CAO onderhandelingen, medezeggenschap, Arbo, verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid.

Aanpak
De resultaatgerichte en professionele aanpak gaat altijd samen met integriteit en respect voor mensen. De “menselijke maat” wordt nooit uit het oog verloren: “human touch in Human Resource Management”.

Resultaat 
De allround P&O ervaring en het ruime netwerk van deskundigen garandeert een aanpak op maat voor uw organisatie en de realisatie van de door u gestelde doelen. Oftewel: advies, implementatie en tijdelijk HR management met toegevoegde waarde!

Advies

Neem contact op voor een snel en volledig antwoord op praktische HR vragen, waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt. Indien nodig worden specialisten ingeschakeld op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht, medezeggenschap, werving & selectie, opleidingen, coaching en outplacement.

Projecten

Achter een vraag kan een lang antwoord schuilen. Een projectmatige aanpak biedt dan de oplossing. Voorbeelden zijn onder andere: het plannen en uitvoeren van een reorganisatie, een nieuw beoordelingssysteem en bijpassend beloningsbeleid, een functiegebouw ontwikkelen, een nieuw personeelsinformatiesysteem, digitaliseringsprojecten, projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid of het formuleren van een overkoepelend HR beleid dat aansluit bij uw strategische organisatiebeleid.

Interim

Tijdelijke HR ondersteuning kan nodig zijn bij het vertrek van een HR manager of bij tijdelijk extra benodigde P&O capaciteit. Met een interim invulling kunnen per direct de lopende zaken worden voortgezet en nieuwe plannen worden ontwikkeld en geïmplementeerd. En samen met u wordt de permanente oplossing voor de inrichting en de personele bezetting van uw HR afdeling gerealiseerd.

Referenties

 

      

    

     

   

Netwerk en allianties

  • Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP)
  • Vereniging afgestudeerde Personeelswetenschappers Universiteit Tilburg (Output)
  • Contactgroep Personeelsmanagers (CPM)
  • Contactgroep Personeelsbeleid Enschede (CPE)
  • Diverse professionele HRM specialisten
  • Werkgeversvereniging AWVN
  • Saxion Hogeschool
  • Universiteit Twente

Persoonlijk profiel René Bosch

HR professional met een loopbaan opgebouwd van junior HR adviseur tot HR manager en HR directeur. Meerjarige interim HR management- en projectervaring. Resultaatgerichte, integere en betrouwbare business partner voor directies, management, medezeggenschap en vakorganisaties.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u!

Aangenaam, 
Drs. René Bosch

Mobiel: 06-23431873
E-mail: info@boschhrm.nl
LinkedIn

Contact

Graag maak ik persoonlijk kennis met u!

Aangenaam, 
Drs. René Bosch

Mobiel: 06-23431873
E-mail: info@boschhrm.nl

Mocht u een vraag of een suggestie hebben dan kunt u bellen, e-mailen of door middel van onderstaand formulier contact opnemen.

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 18:00
Dinsdag:
09:00 - 18:00
Woensdag:
09:00 - 18:00
Donderdag:
09:00 - 18:00
Vrijdag:
09:00 - 18:00
Zaterdag:
09:00 - 18:00
Zondag:
gesloten